تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 دی 1403 - 1:50
کد خبر : 44074

راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه بین‌المللی مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه شیان چی

راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه بین‌المللی مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه شیان چی
سومین کنفرانس همکاری صنعت، دانشگاه، پژوهش و کاربرد جاده ابریشم(سمپوزیوم بین‌المللی ایمنی و مدیریت اضطراری) با شرکت بیش از ۲۰۰ کارشناس و محقق چینی و خارجی از دانشگاه‌ها، مؤسسات تحقیقاتی، شرکت‌ها و مؤسسات فعال در زمینه ایمنی و مدیریت انرژی، به میزبانی دانشگاه شیان چین برگزار و در حاشیه این کنفرانس، اولین آزمایشگاه مشترک کمربند و جاده برای ایمنی انرژی راه اندازی و افتتاح شد.

به گزارش داراخبر، سعید زینالی هریس عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز به نمایندگی از این دانشگاه، پروفسور دنگ جون، رئیس دانشگاه شیان و ژان بائوپینگ، رئیس شرکت فناوری الکترونیک شیان ویشنگ در حاشیه سومین کنفرانس همکاری صنعت، دانشگاه، پژوهش و کاربرد جاده ابریشم در قالب توسعه و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در زمینه انرژی، بهبود ایمنی انرژی و توسعه فناوری‌های مرتبط با انرژی پاک و پایدار اقدام به افتتاح و راه اندازی این آزمایشگاه کردند.

زینالی هریس در این خصوص، با اشاره به اینکه با پیگیری‌های مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، راه اندازی این آزمایشگاه محقق شده است، گفت: اولین آزمایشگاه مشترک کمربند و جاده برای ایمنی انرژی بیشتر در راستای ارتقای همکاری در نوآوری های علمی و فناوری، تعمیق ادغام صنعت، دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی، تسریع در کاربرد دستاوردهای علمی و فناوری و تقویت مبادلات و همکارهای بین المللی میان دانشگاه تبریز، دانشگاه علم و صنعت شیان و شرکت فناوری الکترونیک شیان ویشنگ راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: این آزمایشگاه مشترک با هدف گسترش همکاری‌ها در نوآوری‌های علمی و فناوری، تعمیق ادغام صنعت، دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی، تسریع در کاربرد دستاوردهای علمی و فناوری و تقویت مبادلات و همکاری‌های بین‌المللی میان دانشگاه علم و صنعت شیان، دانشگاه تبریز و شرکت فناوری الکترونیک شیان راه‌اندازی شد.
وی در تشریح بخش‌های مختلف آزمایشگاه مشترک نیز گفت: بدنه اصلی این آزمایشگاه شامل واحد پشتیبانی دانشگاه علم و صنعت شیان، واحد ساخت و ساز خارجی دانشگاه تبریز و واحد ساخت و ساز شرکت فناوری الکترونیک شیان است.
این عضو هیات علمی خاطرنشان کرد: فراهم کردن زیرساخت‌های آزمایشگاهی با تکیه بر امکانات علمی و تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت شیان و دانشگاه تبریز همراه با مزایای صنعتی شرکت فناوری الکترونیک شیان، ایجاد یک تیم تحقیقاتی بین رشته‌ای متشکل از محققان دانشگاه علم و صنعت شیان، دانشگاه تبریز و فناوری الکترونیک شیان و انجام تبادلات و آموزش‌های آکادمیک به طور منظم برای بالا بردن توانایی تحقیقات علمی و چشم انداز بین المللی اعضای تیم از جمله وظایف تیم ساخت و ساز است.
وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه علم و صنعت شیان چین، اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت شیان به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های مطرح چین، متعهد به انجام همکاری عمیق با کشورهای خاورمیانه جهت ترویج مشترک نوآوری علمی و فناوری و آموزش استعدادها است و دانشگاه تبریز نیز دارای منابع علمی غنی و بنیان تحقیقاتی بوده و از قدرت علمی و پژوهشی بین‌المللی خوب و انباشت فناوری در زمینه توسعه و بهره‌برداری از نفت و گاز برخوردار است.
وی در پایان یادآور شد: هدف اصلی از ایجاد این آزمایشگاه مشترک، با توجه به ظرفیت خوب دانشگاه شیان جهت پشتیبانی برای اکتشاف دقیق و توسعه کارآمد منابع انرژی، پاسخ به چالش‌های علمی و فناوری جهانی، ترویج و تحول در کاربرد دستاوردهای نوآوری علمی و فناوری و در نهایت ایجاد یک پلتفرم نوآوری علمی و فناوری با نفوذ بین‌المللی است.
دانشگاه شیان یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین دانشگاه‌های چین است که در شهر شیان، مرکز استان شانشی واقع شده است. این دانشگاه در سال ۱۸۹۶ تأسیس شده است. دانشگاه دارای امکانات آموزشی و تحقیقاتی پیشرفته‌ای است، این دانشگاه با موسسات آموزشی و تحقیقاتی متعددی در سراسر جهان همکاری دارد که منجر به تبادلات آکادمیک، برنامه‌های تبادل دانشجو و پروژه‌های مشترک تحقیقاتی می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.