دیابتیها چه مواد غذایی جایگزین کربوهیدراتها کنند
مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: افراد دیابتی مصرف کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید، پاستا و برنج، نوشابههای قنددار، آبنبات، غذاهای بسته بندی شده را کمتر مصرف کنند.
به گزارش دارا خبر |
فاطمه قاسمی ادامه داد: بهتراست بیماران دیابتی کربوهیدراتهای پیچیده و فیبردار که به کندی قندشان آزاد میشود را مصرف کنند.
وی با اشاره به جایگزینی مصرف برنج قهوهای (سبوس دار) به جای برنج سفید گفت: این افراد نانهای کامل و سبوس دار به جای نانهای تهیه شده از آرد سفید را مصرف کنند.
وی ادامه داد: دیابتیها برای جلوگیری از بالا رفتن قند خون در وعده صبحانه غلات فیبردار و کم شکر یا بدون شکر به جای غلات شیرین شده استفاده کنند.
قاسمی گفت: دانه کینوا به جای برنج یا ترکیب با برنج را میتوانند در برنامه غذایی بگنجانند و نخودفرنگی و سبزیجات برگی به جای سیب زمینی و ذرت استفاده کنند.
وی افزود: حبوبات حداقل ۳ بار در هفته به جای گوشت قرمز در برنامه غذایی قرار دهند و ماهی کبابی و بخارپز در رژیم غذایی هفتگی به همراه سبزیجات بخارپز مصرف کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰